Oblátské oči, uši, ruce a srdce ;)

Cíl zraněného člověka

12. 6. 2014 18:40
Rubrika: Myšlenky

Co je to člověk?

Racionálně uvažující bytost, která dokáže vymyslet sofistikovaný filosofický systém, umělou plíci, most přes řeku, léky proti srdečním problémům, atd.

Co je to člověk?

Umělec, který dokáže postavit vysokou katedrálu, zachytit momenty a detaily tak, že přetrvají po generace, zakonzervovat mozek. Je to individuum schopné komunikace, citů, hrdinských skutků, atd.

Co je to člověk?

Monstrum, které dokáže zabít bratra kvůli sofistikovanému filosofickému systému,  které by sosalo poslední molekuly kyslíku z plic přítele, pro které není problém lámat srdce. Je to ničitel, který staví velké stroje a konstruuje zbraně, uzavírá svoje děti do virtuální reality, aby je nemusel řešit. Je schopen způsobit blízkým bezesné, nekonečné noci, vymýt mozek a dát ti do ruky zbraň.

Co je to člověk?

Pytel chemikálií, který po celou dobu existence spěje ke svému zániku....

Co je to Kdo je to člověk?

3.Obhájce: "Je to osobnost, která je schopná vytvářet a budovat vztahy. Je určená ke sdílení svého života, k lásce, pokoji, radosti, kráse a něze."

2.Osvoboditel: "Je to zraněná křehkost, ale stojí za to pracovat na její obnově a to klidně za cenu potu, nepochopení a pohrdání. Stojí za to pro ní umřít..."

1.Otec: "To je můj syn!"

Zobrazeno 1195×

Komentáře

meloun

Páni... luxusní! Výbornej článek, na místě by byla slova obdivu, ale z toho údivu - nemám slov!! :-)

TerkaCach

Stálo by zato to někde publikovat. Stručný a perfektní.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio